Qt Iran

RSS Feed
Iranian Qt Developers
Founder: Mohsen
Members: 149
Category: Regional
Join group

This is an overview of the latest updated topics, visit the full forum here.

0
replies

ویدجت باکس رو چطور جابجا کنم

by: atige | Views: 63 | Forum: Persian

سلام
من اشتباهی جعبه ابزار کیوت دیزانر رو اوردم بالای صفحه حالا هیچ دستگیره ای نداره بیارمش همون جای قبلی سمت چپ

6
replies

جابجا کردن کتابخانه کیوت 5.3

by: ARASHz4 | Views: 228 | Forum: Persian | Last post by soroush, July 14, 2014

سلام
من کیوت 5.3 رو برای ویندوز با کامپایلر ویژوال سی پلاس پلاس 2013 به شکل ستاتیک کامپایل کردم اما زمانی که فایل های کامپایل شده به جای دیگه میبرم نمیتونم باهاش برنامه رو بیلد کنم باید حتماً جایی باشه که کامپایل شده
من خیلی توی اینترنت گشتم اما هر کدام از روش ها کار نکرد مجبور شدم اینجا بگم کسی راه حلی نداره؟

3
replies

نمایش یک متن دلخواه هنگام load شدن صفحه

by: honarvar | Views: 120 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 14, 2014

سلام.
شاد و پُر انرژی باشید.
من دو تا فُرم دارم به نامهای MainWindow.ui و dialog.ui.

میخواهم وقتی روی یکی از دکمه های MainWindow کلیک میکنم،

فُرم dialog.ui باز بشه و متن مورد نظرم رو چاپ بکنه.

در فایل dialog.cpp چی باید بنویسم؟؟

در کدوم قسمت فایل dialog.cpp باید بنویسمش؟؟

در فایل MainWindow.cpp چی باید بنویسم؟؟

پیشاپیش سپاس گذارم.

4
replies

دستور برای نمایش تمامی آیتم های موجود در listWidget

by: honarvar | Views: 98 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 12, 2014

سلام
خسته نباشید.
من یک listWidget دارم که میخواهم همهء آیتم هاشو برام چاپ کنه یا به هر شکل نمایش بده.

لطفا راهنماییم کنید. من تازه دو هفته است دارم با Qt کار میکنم و آشنا میشم.

1
replies

چندتا سوال در مورد متن و فایل ها

by: majid1605 | Views: 434 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 11, 2014

p{direction:rtl; text-align:right}.سلام

1-می خوام بدونم بهترین ابزار برای نمایش متن چیه از لیبل استفاده کنم یا textbrowser ,….فقط می خوام متن رو نمایش بدم و البته پس زمینه اش رو تغییر بدم و اگه خواستم بتونم عکس هم اضافه کنم

2-من یه کلاس با c++ نوشتم بدون استفاده از کلاس های کیوت ولی یه مشکلی که دارم اینه متن رو از داخل فایل که می خونه textbrowser اونو به صورت نامفهوم نمایش میده

  1. My_File _File;
  2.  QString _text  = QString::fromStdString(_File.M_Read_File("m.qma"));
  3.  mytext = new QTextBrowser(this);
  4.  mtext->setText(_text);

3-چطور متن رو به صورت راست به چپ نمایش بدم

4-

یک کد نوشتم که پنجره اصلی با استفاده از کلاس QMainWindow طراحی شده و منوها در یک کلاس جداگانه و تولبار هم در یک کلاس جداگانه تعریف شدن

  1.  _Main_Window::_Main_Window(QWidget *parent)
  2.         : QMainWindow(parent)
  3.     {
  4.         setWindowTitle("majid");
  5.         setMinimumSize(800,600);
  6.         move(100,100);
  7. .................
  8.     .................
  9.  
  10.     }

کد منو

  1. #include "_main_menu.h"
  2. #include <QMenu>
  3. #include <QMenuBar>
  4.  
  5. _Main_Menu::_Main_Menu()
  6. {
  7.  
  8.     File_Menu = menuBar()->addMenu("File");
  9.     File_Menu_Save =  File_Menu->addAction("Save");
  10.     File_Menu_Print  = File_Menu->addAction("Print");
  11.     File_Menu_Exit   = File_Menu->addAction("Exit");
  12. ...................................
  13. ...................................
  14. }

تولبار هم به شکل منو جدگانه تعریف شده
چطور می تونم تولبار و منو رو تووی پنجره MainWindow که تعریف کردم در جای درست خودشون یا هرجایی که بخوام بزارم .تووی کلاس پنجره دو

[...]
1
replies

طرز کار برنامه querymodel؟؟؟؟؟؟؟؟

by: qjata | Views: 351 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 11, 2014

من یه سوالی در مورد این برنامه که تو مثال های کیوت هستش دارم چرا هرجا به غیر از mainکلاس EditableSqlModel رو فراخونیش میکنم هیج رکوردی رو نمیاره؟
ممنون

1
replies

اجرا نشدن فایل های ساخته شده در qt 5.2.0 mingw48 windows

by: ARASHz4 | Views: 287 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 10, 2014

درود
من یه برنامه ساده نوشتم توی ویندوز زمانی که برنامه ساخته میشه توی خود کیو تی اجرا میشه اما زمانی که میخوام برنامه ساخته شدم رو بدون کیوتی اجرا کنم ارور میده و میگه فایل QTCore.dll پیدا نشد! توی کیو تی تنظیماتی داره که این فایل ها بهش افزوده بشه.

4
replies

حل شد] ست کردن بک گراند]

by: mostafaes | Views: 151 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 10, 2014

وقتی بک عکس به بگراند فرمم ست میکنم تمام اشیا هم رنگ بک گراند میشوند من میخواهم لاین ادیت رنگ زمینه آن یک رنگ دیگه باشه

1
replies

افزایش ویژگی به آبجکت ها

by: proshaat | Views: 310 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 9, 2014

چه جوری میشه یک آیدی مشخص رو به یک دکمه ابزاری انتساب کرد که وقتی روی اون کلیک میشه تصویر مربوط به اون آیدی رو از دیتابس برگردونه و نشون بده

1
replies

الحاق عکس

by: ahmadi731 | Views: 170 | Forum: Persian | Last post by amahta, July 9, 2014

سلام
چطوری یک عکس رو در بک گراند یک فرم اضافه کنیم؟
مرسی

This is an overview of the latest updated topics, visit the full forum here.