Qt Iran

RSS Feed
Iranian Qt Developers
Founder: Mohsen
Members: 157
Category: Regional
Join group

This is an overview of the latest updated topics, visit the full forum here.

0
replies

امکان نوشتن ویدجت اندروید در کیوتی؟

by: farzannjr | Views: 21 | Forum: Persian

سلام
آیا این امکان هست که برنامه کیوت رو به صورت ویدجت اندروید نمایش داد؟

0
replies

وبکیت در کنسول

by: mohagheghiyan1 | Views: 57 | Forum: Persian

من در کیوت با وبکیت برنامه نوشتم. اما این برنامه گرافیکی بود.حالا می خوام یه برنامه تحت کنسول بنویسم . چطور می تونم از توابع وبکیت در کنسول استفاده کنم؟
مرسی

5
replies

چگونه کدهای مربوط به ورژن های قدیمی کیوت را در ورژن جدیدتر اجرا کنیم

by: رضاس1000 | Views: 145 | Forum: Persian | Last post by Mohsen Akhlaghi, September 27, 2014

سلام.تو سایت
qt-app
پر از برنامه های جالب هست.اما متاسفانه خیلی از اون ها با ورژن های قدیمی نوشته شده.و هنگام کامپایل مدام گیر میده که این تابع در این ورژن جدید تعریف نشده.و در واقع منقرض شده.موضوع اینجاست که برای رفع این مسئله چه کار کنم؟چون به هر حال هر ورژن جدیدی که میاد نباید از ورژن پیشین کم و کاستی داشته باشه.اما نمیدونم با توابعی که در ورژن جدید تعریف نشده چی کار کنم.چه طوری جایگزین کنم.کل سوالم اینه که چه طور بیام برنامه هایی رو که با ورژن ها وتوابع قدیمی نوشته شده رو در ورژن جدیدتر کیوت اپدیت کنم.ایا راهی نیست که در خود کیوت این کار اتوماتیک انجام بشه؟یا باید بشینیم دونه دونه توابع رو جایگزین کنیم.واگر قراره دونه دونه این کار رو بکنیم ایا لااقل تو داکیومنت کیوت ذکر کرده که جای توابع منقرض شده چه چیز جایگزین شده؟ممنون

0
replies

نمایش pdf در qwebview

by: AliKhalesi | Views: 75 | Forum: Persian

سلام
این مشکل تو خیلی از تاپیکا مطرح شده چه این فروم چه بقیه فرومها
من همه رو خوندم:
متغیرهای محلی QWebkit_plugin-path و moz_plugin_path رو هم رو آدرس زیر ست کردم:
C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader\Browser
همچنین Qwbsetting رو هم plugin enabled رو true کردم.
لطفا یکی راهنمایی کنه که حتما خودش جواب گرفته باشه.
QT Last Version
Windows 7 ×64
Adobe 11
Compiler:MSVC2013
Thanks

1
replies

چه کتابخانه هایی را ندارد؟ Qt

by: رضاس1000 | Views: 80 | Forum: Persian | Last post by dlfo, September 17, 2014

سلام.می دونم که در این فروم در مورد کیوت بحث می شود.اما وقتی کتابخانه های مایکروسافت و
win32
رو می بینم یک سری کتابخونه می بینم که در مورد سی پی یو و یا باس و یا سی دی رام و یا بایوس و کلا یکسری کتابخانه های سخت افزاری وجود داره.من چنین چیزهایی رو تو داکیومنت کیوت ندیدم.البته کیوت تو بحث اینترفیس و رابط کاربری سنگ تمام گذاشته و کتابخانه های جالبی رو داره.اما به نظر میرسه در مورد سخت افزار خیلی غنی نیست.مثلا من در هیچ کجای داکیومنت کیوت ندیدم که در مورد سی پی یو و یا سی دی رام حرفی زده باشه.اون هایی که با کتابخانه های ویژوال استودیو کار کردند متوجه می شوند که من چی دارم میگم.در اینکه کیوت به صورت کراس پلتفرم کتابخانه های ارزشمندی رو در اختیار گذاشته تا برنامه نویسی رو راحت تر و دلچسب تر کنه شکی نیست.اما به نظر میرسه در مورد سخت افزار نواقصی رو داره.ایا اینطور نیست؟با تشکر

1
replies

مشکل در تشخیص زبان فعلی سیستم توسط QLocale

by: MaryamSD | Views: 172 | Forum: Persian | Last post by a.jafarabadi, September 13, 2014

سلام،
قصد دارم در برنامه ام برای ورود یک پین کاربری به کاربر در مورد زبان فعلی سیستمش هشدار دهم. با استفاده از شی QLocale و قطعه کد زیر فقط زبانی که در حال حاضر در قسمت Formats مربوط به تنظیمات زبان سیستم ست شده است برمیگردد. اگر با استفاده از کلیدهای ترکیبی ALt+Shift بین
زبان های ورودی سوییچ کنید کد زیر همچنان همان زبان ست شده در Formats را نمایش میدهد نه زبان ورودی را.

  1. QLocale loc = QApplication::keyboardInputLocale();
  2. QString lang = loc.languageToString(loc.language());

2
replies

مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql) <حل گشت>

by: 2020s1371 | Views: 189 | Forum: Persian | Last post by 2020s1371, September 3, 2014

سلام
من مای اسکیوال رو روی سیستمم دارم و خروجی دستور شو نشون میده که من دیتابیسی به اسم دی بی دارم

  1. mysql> show databases;
  2. +--------------------+
  3. | Database           |
  4. +--------------------+
  5. | information_schema |
  6. | db                 |
  7. | mysql              |
  8. | performance_schema |
  9. +--------------------+
  10. 4 rows in set (0.00 sec)

اما مشکل اینجاست که توی برنامه نمیتونم بهش وصل بشم
یه برنامه ساده نوشتم که نمیدونم چرا وصل نمیشه !

  1. #include "mainwindow.h"
  2. #include "ui_mainwindow.h"
  3. #include<QtSql/QSql>
  4. #include<QtSql/QSqlDatabase>
  5. #include <QSqlDatabase>
  6. MainWindow::MainWindow(QWidget *parent) :
  7.     QMainWindow(parent),
  8.     ui(new Ui::MainWindow)
  9. {
  10.     ui->setupUi(this);
  11.  
  12.  
  13.  
  14.  
  15.     QSqlDatabase db = QSqlDatabase::addDatabase("QMYSQL");
  16.     db.setHostName("127.0.0.1");//localhost");
  17.     db.setPort(3306);
  18.     db.setDatabaseName("db");
  19.  
  20.     db.setUserName("root");
  21.     db.setPassword("root123");
  22.     if (!db.open())
  23.     {
  24.         ui->label->setText("not connect");
  25.  
  26.          //do something
  27.  
  28.     }
  29.     else
  30.     {
  31.         ui->label->setText("connected");
  32.         //do something else
  33.     }
  34.  
  35. }

اشکال کار کجاست؟؟

این هم جهت اطلاع:

  1. Starting Nmap 6.40 ( http://nmap.org ) at 2014-09-02 15:57 IRDT
  2. Nmap scan report for localhost (127.0.0.1)
  3. Host is up (0.00023s latency).
  4. Not shown: 993 closed ports
  5. PORT     STATE SERVICE
  6. .
  7. .
  8. .
  9. 3306/tcp open  mysql

0
replies

Embedded Linux در EGLFS ظاهر گرافیکی

by: Sherrvin | Views: 106 | Forum: Persian

سلام
QT را برای برد Cubieboard2 با توجه به این لینک ها کراس-کامپایل کردم:

http://wickwire2099.blogspot.com/2014/02/qt5-on-cubieboard-a10a20.html
https://www.olimex.com/forum/index.php?topic=2666.15

مشکل این است که به عنوان مثال اگر یک UI در پروژه ایجاد کنید و آنرا در Ubuntu اجرا کنید با ظاهر Shell اوبونتو اجرا می شود و طبیعتاً اگر همین پروژه در ویندوز اجرا شود با ظاهر Shell ویندوز اجرا خواهد شد، اما در Embedded Linux (من از Linaro-Server استفاده می کنم) ظاهری قدیمی شبیه به ویندوز 95 یا Me پیدا می کند. برای این مشکل چه باید کرد؟ آیا این موضوع با Shell در ارتباط است؟ اگر اینطور است چطور باید رفع اش کرد؟
با سپاس فراوان

4
replies

مشکل در اتصال 2 سیگنال و1 اسلات (حل شد)

by: 2020s1371 | Views: 253 | Forum: Persian | Last post by 2020s1371, August 22, 2014

سلام
من یه مبتدی توی کیوت هستم و دارم سیگنال و اسلات رو یاد میگیرم
من دو تا Qdial , QLCDNumber رو به یک عدد QLCDNumber وصل کردم (البته تا اونجایی که بلد بودم) حالا مشکل اینه که وقتی dial_1 رو تغییر میدم روی 600، بعد از اینکه dial_2 رو میزارم 200مقدار LCD_3 از 600به 200 تغییر میکنه در حالیکه من میخام مقدار جمعشون رو LCD_3 نشون بده این هایی که کامنت شده رو امتحان کردم ولی نتونستم – عکس هم فکر کنم کمک کنه:

  1. #include "mainwindow.h"
  2. #include "ui_mainwindow.h"
  3. #include"QLCDNumber"
  4. int A;
  5. int B;
  6. MainWindow::MainWindow(QWidget *parent) :
  7.     QMainWindow(parent),
  8.     ui(new Ui::MainWindow)
  9. {
  10.     ui->setupUi(this);
  11. }
  12. // i must connect LCD3 with LCD2buttum & LCD1Buttum
  13. MainWindow::~MainWindow()
  14. {
  15.     delete ui;
  16. }
  17. void MainWindow::on_dial_1_valueChanged(int value)
  18. {
  19.      A=value;
  20.     ui->LCD_1->display(value);
  21. }
  22. void MainWindow::on_dial_2_valueChanged(int value)
  23. {
  24.     B=value;
  25.     ui->LCD_2->display(value);
  26. }
  27. void MainWindow::on_LCD_3_overflow(int value=0)
  28. {
  29.    
  30.     //value=ui->LCD_1->intValue();
  31.    // value=ui->LCD_1->intValue()+ui->LCD_2->intValue();
  32.    //value=A+B;
  33.   //  ui->LCD_3->display(value);
  34.  
  35.     ui->LCD_3->display(ui->dial_1->value()+ui->dial_2->value());
  36. }

لینک عکس

عکس 1 - 600

عکس ۲ - 400

1
replies

کار با وب سرویس توسط gsoap

by: powerboy2988 | Views: 153 | Forum: Persian | Last post by Mohsen Akhlaghi, August 16, 2014

سلام
کسی با gsoap کار کرده؟
من تو لینوکس دارم کار می کنم.. پس از اینکه wsdl2h و soapcpp2 فایل هامو ساختم، نمی تونم تو qt ازشون استفاده کنم.. نمی دونم چی کار باید کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک آموزش :‌ http://coab.wordpress.com/2009/10/15…t-using-gsoap

متشکرم.

This is an overview of the latest updated topics, visit the full forum here.