December 20, 2010

Agroni Agroni
Lab Rat
21 posts

Propozim për një logo të re

 

Milot,
Kam dëshirë që logoja e këtij grupi të simbolizojë Qt dhe shqiptarët. Prandaj edhe e krijova në logo të thjesht.
Qt Albanian Group Logo

Natyrisht, kjo nuk është logoja më bukur që mund të bëhet, por derisa dikush ta bëjë një logo më të bukur, le të jetë kjo logoja jonë.

Faqja e logos… [imagebin.org]

//Agroni

5 replies

December 20, 2010

Milot Shala Milot Shala
Lab Rat
371 posts

Agron,

Shume logo e mire. Veq se logo e re duket si Qt logo dhe se nuk guxojme qe te perdorim pjese te logos se Qt, kjo eshte rregulla sepse Qt eshte brand. Nese kishe pase mundesi me e bo ni logo thjesht kuq e zi por me te mire se qe e kam une.

Mundesh me e perdore edhe kete wallpaper: http://imgur.com/L7Dqf.jpg

Faleminderit shume :)

December 20, 2010

Milot Shala Milot Shala
Lab Rat
371 posts

Agron,

Mos rastesisht punove ne naj logo te re?

December 21, 2010

Agroni Agroni
Lab Rat
21 posts

Jo. Tash sa u ktheva në shtëpi.

December 21, 2010

Agroni Agroni
Lab Rat
21 posts

E kjo?

kuq e zi

Nuk kam ide si me përdorë http://imgur.com/L7Dqf.jpg

December 21, 2010

Milot Shala Milot Shala
Lab Rat
371 posts

Agron,

Prap po i ngjan logo-s se Qt. Po provoj me e pre ate link qe ta dergova e me vendu ate.

 
  ‹‹ Diskutim rreth risitve në Forum dhe Wiki / Discussion about news on Forum and Wiki      A ka inciative per Libre Qt? ››

You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!