August 7, 2012

esikley esikley
Lab Rat
4 posts

پردازش تصویر در کیوت

عرضم به حضورتون که میخواستم اگه میشه در مورد پردازش تصویر
توی محیط کیوت(QT)
تحت سی پلاس پلاس اطلاعات جامعه ای بدست بیارم واما سوال یه تصویر ازوب کم بگیره رو یه فرم بندازه و روش پردازش انجام بده
لطفا اگه اطلاعاتی ویا کد مربوط به این موضوع دارید بنده حقیر رو راهنمایی کنید با تشکر از شما

6 replies

August 7, 2012

abbas farahmand abbas farahmand
Dinosaur Breeder
373 posts

سلام
شما توی فروم انگلیسی هم سوال کرده بودین
همونجا جواب دادم

qt-project [qt-project.org]

Signature 

If You Want You Can!

August 7, 2012

soroush soroush
Dinosaur Breeder
781 posts

من قبلاً در این مورد کار کردم. برای تشخیص اشیا واسهٔ روبات‌ها برنامهٔ تست نوشتم. می‌تونی از OpenCV استفاده کنی و یا از کیت پردازش تصویر ناسا. اوپن‌سی‌وی می‌تونه به راحتی با ویجت‌های کیوت همگام بشه و تو محیط گرافیکی سازگاری نسبتاً خوبی داره. علاوه‌بر اون اوپن‌سی‌وی در کل خیلی کامل هست. میشه باهاش هرکاری رو انجام داد.

این عکس برنامه‌ای هست که برای تست الگوریتم‌های بینایی روبات نوشته بودیم. محیط برنامه کیوت هست:

سؤال شما خیلی عمومی هست! اگر جزئی‌تر بپرسید شاید بیشتر بتونم کمک کنم

August 11, 2012

esikley esikley
Lab Rat
4 posts

سلامabbas farahmand
فکر نمیکردم اینجا جوابم
داده بشه گفتم اونجا هم بگم
از این بابت متاسفم
خب
soroush
لطفا اگه امکان داره ای دی یاهو ویا ایمیلون رو بدید ممنون میشم
سوالم این بود که میخواستم سورس کد چیزی در همین مورد که عکس گذاشتین بگیرم میخواستم توپ رو پردازش کنم تو زمین فوتبال ممنون میشم کمک کنید

August 12, 2012

Mohsen Mohsen
Robot Herder
725 posts

سروش جان فکر کنم اگه توضیح کاملی در این زمینه بدی خیلی ها بتونن از تجربیاتت در OpenCV استفاده کنن. میتونی از wiki گروه ایران هم استفاده کنی.

:)

Signature 

www.madagon.com

August 12, 2012

soroush soroush
Dinosaur Breeder
781 posts
esikley wrote:
p{direction:rtl; text-align:right}. سلامabbas farahmand فکر نمیکردم اینجا جوابم داده بشه گفتم اونجا هم بگم از این بابت متاسفم خب soroush لطفا اگه امکان داره ای دی یاهو ویا ایمیلون رو بدید ممنون میشم سوالم این بود که میخواستم سورس کد چیزی در همین مورد که عکس گذاشتین بگیرم میخواستم توپ رو پردازش کنم تو زمین فوتبال ممنون میشم کمک کنید

از طریق پروفایل می‌تونید ایمیل بفرستید

Mohsen wrote:
p{direction: rtl; text-align: right}. سروش جان فکر کنم اگه توضیح کاملی در این زمینه بدی خیلی ها بتونن از تجربیاتت در OpenCV استفاده کنن. میتونی از wiki گروه ایران هم استفاده کنی.

:)

چی فکر کردی؟ گشادتر از این حرفام من :|

August 13, 2012

Mohsen Mohsen
Robot Herder
725 posts
soroush wrote:
p{direction: rtl; text-align: right}. چی فکر کردی؟ گشادتر از این حرفام من :|

هم دردیم پس

Signature 

www.madagon.com

‹‹ مشکل کرش QtCreator 2.5      بلوتوث در کیوت؟؟؟ ››

You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!