October 25, 2010

mkfnx mkfnx
Lab Rat
23 posts

Getting an empty article after editing the wiki

 

Hi, I was editing the GettingStartedQML_Spanish page [developer.qt.nokia.com] and after making some changes I tried to preview and save the article but I just get an empty article.

I’m not sure about what can be cause, maybe I typed a non valild character or maybe there’s some bug in the wiki, but it seems that the problems starts in the paragraph:

“La listView mantiene los elementos del modelo a través de un índice (…)”

near at the end of the “Implementando una Barra de Menús – Utilizando Modelos de Datos y vistas” section.

Can somebody help me with this, please?

Thanks!

8 replies

October 25, 2010

Deleted Member # 4a2 Deleted Member # 4a2
Ant Farmer
1274 posts

Always best to preview your changes and then submit. Are you able to revert to original version (which was shown) and then increment your changes from there.

I don’t think any invalid char was typed, coz I replaced that para with the previous one and the preview still doesn’t turn up. Me thinks, you hit the upper limit on the number of allowed chars per wiki article … maybe Gurudutt or Marius can confirm

October 25, 2010

mkfnx mkfnx
Lab Rat
23 posts

I didn’t know there’s an upper limit, must be that :P
I’m just going to split the article, but it will be very helpful if the wiki show some warning about I’m exceding the max allowed length of the article.

I was using preview but when I saw the empty page I thought that could be an error of the preview function so I saved the article. Fortunatelly all the text still there, it’s just not being showed.

Thanks for the help.

October 26, 2010

Deleted Member # 4a2 Deleted Member # 4a2
Ant Farmer
1274 posts

I logged a bug for this here [developer.qt.nokia.com]

October 26, 2010

mariusg mariusg
Ant Farmer
1091 posts
mkfnx wrote:
I didn't know there's an upper limit, must be that :P

The wiki pages can be pretty long, have a look at this one: http://developer.qt.nokia.com/wiki/QtWhitepaper [developer.qt.nokia.com]

We’re trying to reliably reproduce.

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

October 27, 2010

anselmolsm anselmolsm
Ant Farmer
384 posts

Also happened in the translation of Getting Started with QML to Portuguese [developer.qt.nokia.com].

After the revision 1668 [developer.qt.nokia.com] nothing appears on the wiki page.

 Signature 

Anselmo L. S. Melo (anselmolsm)
www.anselmolsm.org

October 27, 2010

mariusg mariusg
Ant Farmer
1091 posts

Thanks anselmolsm.

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

October 27, 2010

mariusg mariusg
Ant Farmer
1091 posts

Gurudutt found and fixed the issue and it should be solved now.

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

October 27, 2010

anselmolsm anselmolsm
Ant Farmer
384 posts

Problem solved! Congrats guys!

 Signature 

Anselmo L. S. Melo (anselmolsm)
www.anselmolsm.org

 
  ‹‹ Images in wiki stopped working?      Spanish Language Translation of Getting Started Articles ››

You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!