January 10, 2012

Lukas Geyer Lukas Geyer
Lab Rat
2074 posts

[solved] ‘Preview Post’ formatting broken

 

The formatting of the preview seems to be broken since the last update (at least as far as I can tell).
Tested on FF 9.0.1, Windows 7 64.

6 replies

January 10, 2012

koahnig koahnig
Area 51 Engineer
2881 posts

Lukas Geyer wrote:
The formatting of the preview seems to be broken since the last update (at least as far as I can tell).
Tested on FF 9.0.1, Windows 7 64.

!http://img163.imageshack.us/img163/5021/previewformattingbroken.png!

Yes, indead. There seems to be a problem. This is with Win 7 64 bit and Chrome.

January 10, 2012

Lukas Geyer Lukas Geyer
Lab Rat
2074 posts

Thanks for confirmation. QTWEBSITE-368 [bugreports.qt.nokia.com].

January 12, 2012

Gurudutt Gurudutt
Lab Rat
231 posts

Hi

This is known issue and is fixed in our repository, I will go live with next deployment.

 Signature 

Release Manager - Qt Development Frameworks

January 20, 2012

mariusg mariusg
Ant Farmer
1099 posts

Should be fixed now, please have a look in your browser/OS combo of choice :)

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

January 20, 2012

Lukas Geyer Lukas Geyer
Lab Rat
2074 posts

Works like a charm so far! ;-)

January 20, 2012

koahnig koahnig
Area 51 Engineer
2881 posts

Thanks. Great job!

Looks ok now for Chrome on Win7

 
  ‹‹ [solved] Wiki pages not showing up in their Category?      [solved] Unable to change badge settings ››

You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!