استفاده از کامپایلر مایکروسافت
سلام
چطور میشه از کامپایلر مایکروسافت در کیوت کریتور استفاده کرد؟
من از
Qt SDK 1.1.3
و کامپایلر
MinGW
در ویندوز سون استفاده میکنم
با تشکر
10 replies
ویژوال استودیو حتما باید باشه ولی نه به خاطر IDE به خاطر کامپایلر. چون شما نمیتونید MSVC رو بدون Visual Studio نصب کنید.
وقتی شما QtSDK رو نصب کردید معنیش اینه که کتابخانههای کیوت شما در MSVC قابل استفاده نیستند. باید کیوت رو دوباره کامپایل کنید و یا این که فایلهای dll مربوطه رو دانلود کنید و نسخهٔ کیوت مناسب رو به لیست اضافه کنید.
یه چیز دیگه این که اگر بخواهید کیوت رو کامپایل کنید محدودیتی تو نسخهٔ MSVC ندارید. میتونید از 2003 تا 2010 هرکدوم رو خواستید استفاده کنید. ولی مراقب باشید تمام dll های مورد نیاز رو به سیستم مقصد انتقال بدید.
p{direction:rtl; text-align:right}. وقتی شما QtSDK رو نصب کردید معنیش اینه که کتابخانههای کیوت شما در MSVC قابل استفاده نیستند. باید کیوت رو دوباره کامپایل کنید و یا این که فایلهای dll مربوطه رو دانلود کنید و نسخهٔ کیوت مناسب رو به لیست اضافه کنید.یه چیز دیگه این که اگر بخواهید کیوت رو کامپایل کنید محدودیتی تو نسخهٔ MSVC ندارید. میتونید از 2003 تا 2010 هرکدوم رو خواستید استفاده کنید. ولی مراقب باشید تمام dll های مورد نیاز رو به سیستم مقصد انتقال بدید.
QtSDK هم باینری های MSVC رو داره و هم MinGW. نیازی به کامپایل مجدد نیست. ولی به دلیل اینکه باینری های MSVC با نسخه 2008 کامپایل شدند بعید میدونم با نسخه 2010 سازگار باشه.
@shs: اگر اصرار داری حتما با MSVC2010 کامپایل کنی باید یک نسخه Source بگیری و خودت اون رو با mkspec مخصوص MSVC2010 کامپایل کنی.
p{direction:rtl; text-align:right}. ضرورتی داره QtSDK 1.1.4 رو دانلود کنم هدفم استفاده از کامپایلر MSVC2010 در محیط کیوت کریتور است و اینکه روی کامپایلر VC اصرار میکنم به خاط اینه که ظاهرا برای پلاگین نویسی و load اون در دیسایگنر باید از VC استفاده کنم
اگر میخوای برنامه ات ویژگی های اتصال پلاگین داشته باشه بهتره از mingw استفاده کنی.
؟ Designer پلاگین برای کدوم
برای Qt Designer
البته به نظرم منظورم رو بد رسوندم.
میخوام چیزی مثل QLineEdit یا QPushButton بسازم و اون رو مثل سایر ویجت های کیوت , در Qt Creator همیشه در دسترس داشته باشم(یعنی با هر بار لود شدن کیوت کریتور اون پلاگین/ویجت من هم لود بشه) . آیا همچین چیزی شدنیه؟ و اگر شدنی هست بهش ویجت میگن یا پلاگین؟
نقش کامپایلر به چه صورت است؟ ( مثلا اگه کیوت کریتور با کامپایلر مایکروسافت کامپایل شده باشه و پلاگین/ویجت با MinGW , آیا پلاگین/ویجت در کیوت کریتور لود میشه؟
استفاده کنی mingw اگر میخوای برنامه ات ویژگی های اتصال پلاگین داشته باشه بهتره از
مگه msvs2008 در این زمینه محدودیتی داره؟
You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!