December 31, 2010

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts

[solved] Bug in Tagging System?

Page  
1

I had cleared my web cache and not logged in to my account. But still I could add a new bug tag [developer.qt.nokia.com] to a post. To reconfirm I logged out and added a tag – the system took the tag – even when I am not logged in.

Can someone confirm this.

16 replies

December 31, 2010

qtrahul qtrahul
Lab Rat
188 posts

I had another problem.

I can not add the tag “bug report”.

What is the problem with this world I don’t know.

As, server is not accepting my tag or is it due to my slow internet connection. I don’t know.

December 31, 2010

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts

qtrahul wrote:
I had another problem.

I can not add the tag “bug report”.

What is the problem with this world I don’t know.

As, server is not accepting my tag or is it due to my slow internet connection. I don’t know.

Something to do with your net connection it seems. I could add it.

December 31, 2010

CreMindES CreMindES
Lab Rat
211 posts

qtrahul maybe your internet connection is the problem, I’m experiencing the sam, sometimes I have to reload the page or hit the add button several times to make it accept. It’s holiday for many geeks who are on the net all the time (like us) and generating a big load of traffic :)

December 31, 2010

Vass Vass
Ant Farmer
743 posts

I think it’s possible, because in beta “tag adding” feature allowed for all.

Ant Farmer: can tag (while were in Open Beta all ranks can tag)

 Signature 


Vasiliy

December 31, 2010

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts

Vass wrote:
I think it’s possible, because in beta “tag adding” feature allowed for all.

Ant Farmer: can tag (while were in Open Beta all ranks can tag)

Yes, for that you have to be a member and logged in to the system right. I am discussing a scenario when you are not logged in to QDN.

December 31, 2010

Vass Vass
Ant Farmer
743 posts

QtK,Yes you are right, and I confirmed bug, I can reproduce it.

 Signature 


Vasiliy

December 31, 2010

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts
Vass wrote:
QtK,Yes you are right, and I confirmed bug, I can reproduce it.

I was wondering how it got unobserved this long. May be its because most of us are logged in always and never log out.

December 31, 2010

mariusg mariusg
Ant Farmer
1099 posts

I can reproduce as well, we shall fix it some time next year(!) :)

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

December 31, 2010

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts

Probably this might be the last bug reported and confirmed this year.

December 31, 2010

Volker Volker
Ant Farmer
5428 posts
QtK wrote:
Probably this might be the last bug reported and confirmed this year.

Really? As I know the guys here – I would not bet a single cent on that :-)

January 3, 2011

ucomesdag ucomesdag
Lab Rat
243 posts
mariusg wrote:
I can reproduce as well, we shall fix it some time next year(!) :)

It’s since last year and still not fixed! :-)

 Signature 

Write “Qt”, not “QT” (QuickTime).

January 3, 2011

mariusg mariusg
Ant Farmer
1099 posts

Fixed now, with the side effect of Lab Rats not being able to tag at the moment, that will be adjusted soon, probably in 2011!

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

January 3, 2011

QtK QtK
Lab Rat
1140 posts
mariusg wrote:
Fixed now, with the side effect of Lab Rats not being able to tag at the moment, that will be adjusted soon, probably in 2011!

Verified, its still not fixed. Check the “not a registered user tag”

January 3, 2011

mariusg mariusg
Ant Farmer
1099 posts

After a bit of fiddling we should have it sorted now.

 Signature 

Project Manager - Qt Development Frameworks

January 3, 2011

Volker Volker
Ant Farmer
5428 posts
mariusg wrote:
After a bit of fiddling we should have it sorted now.

Confirmed. The input box has gone now if you’re not logged in.

Page  
1

  ‹‹ [bug][forum] report post does not work?      [solved] No Right To Left direction supported! ››

You must log in to post a reply. Not a member yet? Register here!